Objednávka

Vyhrajte podpesané knihy od Joa Nesbøho! Přihlašte se do newsletteru a nakupte alespoň za 599 Kč. Více zde.

Jednoduše & dokonale Zelenina a luštěniny

84 % (22)

Kniha - vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Vyprodáno

299 Kč284 Kč

Ušetříte 15 Kč

V edici Jednoduše & dokonale vydává autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk druhou kuchařskou knihu v pořadí: Jednoduše & dokonale – ZELENINA A LUŠTĚNINY. Jako vždy spolu s Vaňkem na této publikaci pracovala jeho manželka Jana a tým předních českých šéfkuchařů, kteří jsou zároveň lektory Pražského kulinářského institutu. Kniha obsahuje více než 120 barevných fotografií. Téměř 90 nových, nápaditých receptů...
V edici Jednoduše & dokonale vydává autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk druhou kuchařskou knihu v pořadí: Jednoduše & dokonale – ZELENINA A LUŠTĚNINY. Jako vždy spolu s Vaňkem na této publikaci pracovala jeho manželka Jana a tým...

Jednoduše & dokonale Zelenina a luštěniny

vázaná s laminovaným potahem a přebalem

299 Kč284 Kč

Podrobnosti

O knize

V edici Jednoduše & dokonale vydává autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk druhou kuchařskou knihu v pořadí: Jednoduše & dokonale – ZELENINA A LUŠTĚNINY. Jako vždy spolu s Vaňkem na této publikaci pracovala jeho manželka Jana a tým předních českých šéfkuchařů, kteří jsou zároveň lektory Pražského kulinářského institutu. Kniha obsahuje více než 120 barevných fotografií. Téměř 90 nových, nápaditých receptů připravených z běžně dostupných surovin, kde hlavní roli tentokrát hrají luštěniny a zelenina, je v knize tradičně zpracováno osvědčeným způsobem „krok za krokem“. Svou jednoduchostí kniha zaujme každého milovníka dobrého jídla za rozumnou...
V edici Jednoduše & dokonale vydává autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk druhou kuchařskou knihu v pořadí: Jednoduše & dokonale – ZELENINA A LUŠTĚNINY. Jako vždy spolu s Vaňkem na této publikaci pracovala jeho manželka Jana a tým předních českých šéfkuchařů, kteří jsou zároveň lektory Pražského kulinářského institutu. Kniha obsahuje...
V edici Jednoduše & dokonale vydává autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk druhou kuchařskou knihu v pořadí: Jednoduše & dokonale – ZELENINA A LUŠTĚNINY. Jako vždy spolu s Vaňkem na této publikaci pracovala jeho manželka Jana a tým předních českých šéfkuchařů, kteří jsou zároveň lektory Pražského kulinářského institutu. Kniha obsahuje více než 120 barevných fotografií. Téměř 90 nových, nápaditých receptů připravených z běžně dostupných surovin, kde hlavní roli tentokrát hrají luštěniny a zelenina, je v knize tradičně zpracováno osvědčeným způsobem „krok za krokem“. Svou jednoduchostí kniha zaujme každého milovníka dobrého jídla za rozumnou cenu a zároveň svým tradičním formátem a typickým vzhledem doplní kolekci „bílé řady“ Vaňkových kuchařek mnoha kulinářským sběratelům.

Hodnocení

84%

(22)

Hodnotilo 22 čtenářů
Ve spolupráci s
Ve spolupráci s Databazeknih.cz

Online knihkupectví Palmknihy vám jako jediný e-shop přináší nezávislé čtenářské recenze a hodnocení oblíbeného portálu Databazeknih.cz 

Recenze

Čtenářská recenze

50

10.11.2018
Před nedávnem mi volal manžel z knihkupectví a říká: "Mají tady krásnou vegetariánskou kuchařku, nekoupit jí?" "Tak zkusíme jí nejdřív půjčit z knihovny, vyzkoušíme pár receptů a uvidíme..". Následovalo na jednom konci poněkud nespokojené "Tak jo." Na druhém konci (po zavěšení) jásavé "Jo!" Malá odbočka od tématu pro mladší dívky a ženy: NIKDY, ale skutečně nikdy si od partnera nenechávejte koupit...
Před nedávnem mi volal manžel z knihkupectví a říká: "Mají tady krásnou vegetariánskou kuchařku, nekoupit jí?" "Tak zkusíme jí nejdřív půjčit z knihovny, vyzkoušíme...
Před nedávnem mi volal manžel z knihkupectví a říká: "Mají tady krásnou vegetariánskou kuchařku, nekoupit jí?" "Tak zkusíme jí nejdřív půjčit z knihovny, vyzkoušíme pár receptů a uvidíme..". Následovalo na jednom konci poněkud nespokojené "Tak jo." Na druhém konci (po zavěšení) jásavé "Jo!" Malá odbočka od tématu pro mladší dívky a ženy: NIKDY, ale skutečně nikdy si od partnera nenechávejte koupit kuchařku. Nejen že podle ní budete muset vařit, ale budete muset uvedené recepty vychvalovat.. A jistě se každá z nás ráda vyhne větě: "Ach, kdybys mi nedal tuhle úžasnou knížku, nikdy bychom neochutnali tenhle božský pokrm!" Konec odbočky... Takže knížka je konečně půjčená. Dnes jsem vyzkoušela první recept a to Pečené lilky s pošírovaným vejcem. A nastaly problémy. Začala jsem trápit oblíbenou zeleninu: pečený lilek je nutné použít bez slupky, rajčata taky bez slupky i bez jadýrek. Chápu, že jsou to běžné postupy šéfkuchařů, mě se ale takové plýtvání trochu příčí. Nicméně nejhorší mělo teprve přijít - konfitovaný česnek. Tak to už jsem šla do vývrtky a od postupu se mírně odchýlila (zapomněla jsrm na slovo "konfitovaný")... Ale abych jen nehaněla, výsledek byl dobrý, takže ještě dalším receptům šanci dám... První dojmy jsou však jasné: dokonalé možná, jednoduché ani omylem...
Číst více Číst více

Čtenářská recenze

24.1.2022
První ze série, která se mě dostala do ruky. Je to nádherná knížka, hodně lákavých receptů a ty nápady, které neznám (obalovaná rajčata, do hráškového pyré cukr, ...) Body strhávám za název, rozhodně to NENÍ jednoduše. Některé postupy jsou dost složité a časově náročné.
První ze série, která se mě dostala do ruky. Je to nádherná knížka, hodně lákavých receptů a ty nápady, které neznám (obalovaná rajčata, do hráškového pyré cukr, .....
První ze série, která se mě dostala do ruky. Je to nádherná knížka, hodně lákavých receptů a ty nápady, které neznám (obalovaná rajčata, do hráškového pyré cukr, ...) Body strhávám za název, rozhodně to NENÍ jednoduše. Některé postupy jsou dost složité a časově náročné.
Číst více

Čtenářská recenze

2.5.2018
Jeden z nejpovedenějších dílů série. Moc doporučuji, skvělé recepty.

Čtenářská recenze

50

10.11.2018
Před nedávnem mi volal manžel z knihkupectví a říká: "Mají tady krásnou vegetariánskou kuchařku, nekoupit jí?" "Tak zkusíme jí nejdřív půjčit z knihovny, vyzkoušíme pár receptů a uvidíme..". Následovalo na jednom konci poněkud nespokojené "Tak jo." Na druhém konci (po zavěšení) jásavé "Jo!" Malá odbočka od tématu pro mladší dívky a ženy: NIKDY, ale skutečně nikdy si od partnera nenechávejte koupit...
Před nedávnem mi volal manžel z knihkupectví a říká: "Mají tady krásnou vegetariánskou kuchařku, nekoupit jí?" "Tak zkusíme jí nejdřív půjčit z knihovny, vyzkoušíme...
Před nedávnem mi volal manžel z knihkupectví a říká: "Mají tady krásnou vegetariánskou kuchařku, nekoupit jí?" "Tak zkusíme jí nejdřív půjčit z knihovny, vyzkoušíme pár receptů a uvidíme..". Následovalo na jednom konci poněkud nespokojené "Tak jo." Na druhém konci (po zavěšení) jásavé "Jo!" Malá odbočka od tématu pro mladší dívky a ženy: NIKDY, ale skutečně nikdy si od partnera nenechávejte koupit kuchařku. Nejen že podle ní budete muset vařit, ale budete muset uvedené recepty vychvalovat.. A jistě se každá z nás ráda vyhne větě: "Ach, kdybys mi nedal tuhle úžasnou knížku, nikdy bychom neochutnali tenhle božský pokrm!" Konec odbočky... Takže knížka je konečně půjčená. Dnes jsem vyzkoušela první recept a to Pečené lilky s pošírovaným vejcem. A nastaly problémy. Začala jsem trápit oblíbenou zeleninu: pečený lilek je nutné použít bez slupky, rajčata taky bez slupky i bez jadýrek. Chápu, že jsou to běžné postupy šéfkuchařů, mě se ale takové plýtvání trochu příčí. Nicméně nejhorší mělo teprve přijít - konfitovaný česnek. Tak to už jsem šla do vývrtky a od postupu se mírně odchýlila (zapomněla jsrm na slovo "konfitovaný")... Ale abych jen nehaněla, výsledek byl dobrý, takže ještě dalším receptům šanci dám... První dojmy jsou však jasné: dokonalé možná, jednoduché ani omylem...
Číst více Číst více

Verze vašeho prohlížeče je zastaralá!

a může vykazovat chyby v průběhu nákupu či v samotném zobrazení.
Pro nerušený nákup aktualizujte váš prohlížeč na nejnovější verzi nebo zvolte jiný prohlížeč.

Otevřít v Microsoft Edge Přesto pokračovat