Hodnocení z největšího nezávislého čtenářského portálu
82%
(9 Hodnocení)
Online knihkupectví Palmknihy vám jako jediný e-shop přináší nezávislé čtenářské recenze a hodnocení oblíbeného portálu Databazeknih.cz
Populární hodnocení
10.7.2021
Kniha je dobře zpracovaná, je rozdělená na tři jarní měsíce. Ke každému je povídání o zvycích, co roste a další. Pak jsou recepty. Ne vždy je jednoduché sehnat všechny ingredience, ne vždy je to stoprocentně jarní. Třeba recept na pečené vejce po mexicku, nechápu, co je na tom jarního, ovšem manželovi jídlo chutnalo a to se počítá.
Když to shrnu, pokud seženete ingredience, vaří se podle kuchařky...
Kniha je dobře zpracovaná, je rozdělená na tři jarní měsíce. Ke každému je povídání o zvycích, co roste a další. Pak jsou recepty. Ne vždy je jednoduché sehnat...
Kniha je dobře zpracovaná, je rozdělená na tři jarní měsíce. Ke každému je povídání o zvycích, co roste a další. Pak jsou recepty. Ne vždy je jednoduché sehnat všechny ingredience, ne vždy je to stoprocentně jarní. Třeba recept na pečené vejce po mexicku, nechápu, co je na tom jarního, ovšem manželovi jídlo chutnalo a to se počítá.
Když to shrnu, pokud seženete ingredience, vaří se podle kuchařky dobře.
Číst více
Číst více
26.7.2020
Hned první recept není tak docela jarní, ale je v něm zelená brokolice a to se přeci počítá. A to je právě ta potíž. Kuchařky od kolektivu autorů nebývají dobře koncepčně pojaté a Jaro rozhodně není žádný výjimka. V knize se najde řada zajímavých pokrmů, které jsou bohužel vyváženy stejným množstvím nepodařených výstřelů a "receptů" typu namažte máslo na chleba.
Recepty v knize jsou rozděleny podle...
Hned první recept není tak docela jarní, ale je v něm zelená brokolice a to se přeci počítá. A to je právě ta potíž. Kuchařky od kolektivu autorů nebývají dobře...
Hned první recept není tak docela jarní, ale je v něm zelená brokolice a to se přeci počítá. A to je právě ta potíž. Kuchařky od kolektivu autorů nebývají dobře koncepčně pojaté a Jaro rozhodně není žádný výjimka. V knize se najde řada zajímavých pokrmů, které jsou bohužel vyváženy stejným množstvím nepodařených výstřelů a "receptů" typu namažte máslo na chleba.
Recepty v knize jsou rozděleny podle tří jarních měsíců, kde u každého najdeme úvodní povídání o sezónních surovinách a nejčastějších zvycích. Následují recepty samotné. Bývají doplněné o fotku, časovou náročnost, počet porcí a obtížnost. Kvalita popisu postupu se poměrně liší. V knize najdeme obsah se všemi recepty a na konci rejstřík, který ale neobsahuje suroviny, nýbrž opět přehled všech receptů, tentokrát rozdělený podle typu pokrmu.
Celkově knihu hodnotím jako zajímavou, i když trochu bezduchou. Až vyzkouším více receptů, rozepíšu se trochu víc.
Číst více
Číst více