
Italská kuchyně
Jazyk
čeština
Riccardo je skvělým kuchařem evropského renomé, a přitom velmi milým a skromným člověkem. S velkou láskou vaří po celém světě dvě desetiletí. A v čem tkví prapůvod jeho umění?
"V Itálii jsme zvyklí setkávat se všichni u jednoho velkého stolu. Otec vždy striktně dodržoval pravidlo, že dokud u stolu nebyli všichni, tak jsme nesměli začít jíst. Tradice stolování s rodinou byla tedy pro mě dosti zásadní," svěří se. "Mám dva bratry, a protože oba moji rodiče pracovali, já jsem byl ten, kdo se vždy staral o přípravu jídla pro ostatní. Můj zájem o kuchyni a vaření byl opravdu velký a již odmalička jsem se díval mamince pod ruce, jak vaří. Jsem gurmán a mám rád dobré věci." Ostatně maminka je zřejmě jeho velkým vzorem, protože říká, že dobré jídlo musí v restauraci chutnat, jako kdyby se uvařilo doma. I proto je kuchařské umění Riccarda Lucqueho včetně receptů tak srozumitelné, chutné a oblíbené.
Riccardo je také dobrým obchodníkem, v Česku má tři restaurace (Aromi a La Finestra v Praze, Il Mercato v Brně) a obchody s pravými italskými surovinami.
Tištěná kniha - vázaná s laminovaným potahem
rok vydání 2013
Běžná cena 299 Kč
Ušetříte 150 Kč
Vyprodáno
Podrobnosti
-
Nakladatel
Kategorie
-
Výška
- 248.00 mm
-
Šířka
- 217.00 mm
-
Hloubka
- 17.00 mm
-
Hmotnost
- 0.85 kg
-
Jazyk
- čeština
-
Počet stránek
- 176
-
Typ vazby
- vázaná s laminovaným potahem
-
Ean
- 9788087685105
-
ISBN
- 9788087685105