Podrobnosti
-
Nakladatel
-
Edice
Kategorie
-
Výška
- 291.00 mm
-
Šířka
- 210.00 mm
-
Hloubka
- 20.00 mm
-
Hmotnost
- 1.18 kg
-
Jazyk
- čeština
-
Počet stránek
- 288
-
Typ vazby
- vázaná s laminovaným potahem
-
Ean
- 9788074513954
-
ISBN
- 9788074513954
O knize
Nejrozsáhlejší kniha věnovaná gulášům na našem knižním trhu, jejímž autorem je známý slovenský kuchařský mistr Tibor Kramár. Téměř 500 receptů a variací na původní maďarskou specialitu, která dobyla celý svět. Osvědčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáně z hovězího, vepřového či drůbežího masa,...
Nejrozsáhlejší kniha věnovaná gulášům na našem knižním trhu, jejímž autorem je známý slovenský kuchařský mistr Tibor Kramár. Téměř 500 receptů a variací na původní maďarskou specialitu, která dobyla celý svět. Osvědčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáně z hovězího, vepřového či drůbežího masa, zvěřiny a ryb. Oblíbený...
Nejrozsáhlejší kniha věnovaná gulášům na našem knižním trhu, jejímž autorem je známý slovenský kuchařský mistr Tibor Kramár. Téměř 500 receptů a variací na původní maďarskou specialitu, která dobyla celý svět. Osvědčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáně z hovězího, vepřového či drůbežího masa, zvěřiny a ryb. Oblíbený pokrm lze připravit také z brambor, zeleniny a hub. Knihu doplňuje kapitola věnovaná osvědčeným i neobvyklým přílohám a výběr receptů na populární gulášové a příbuzné polévky.