Objednávka

Doprava zdarma pro členy Klubu s kódem DZKL06 do 19. 6.

Gastronomie

Recenze

Bez hodnocení

Jazyk

čeština

Obsah této knihy je zaměřen na vývoj, základy a současné trendy v gastronomii. Vhodným způsobem jsou uvedeny vybrané potravinářské komodity, popsány stravovací návyky mladistvých, bezpečnost potravin v gastronomii, způsoby dopravy související s gastronomií, hotelnictvím a cestovním ruchem a nakonec...
Obsah této knihy je zaměřen na vývoj, základy a současné trendy v gastronomii. Vhodným způsobem jsou uvedeny vybrané potravinářské komodity, popsány stravovací návyky mladistvých, bezpečnost potravin v gastronomii, způsoby dopravy související s gastronomií, hotelnictvím a cestovním ruchem a nakonec využití...
Obsah této knihy je zaměřen na vývoj, základy a současné trendy v gastronomii. Vhodným způsobem jsou uvedeny vybrané potravinářské komodity, popsány stravovací návyky mladistvých, bezpečnost potravin v gastronomii, způsoby dopravy související s gastronomií, hotelnictvím a cestovním ruchem a nakonec využití statistických metod v gastronomii. Kniha obsahuje kapitolu 10 Bezpečnosť potravín v gastronómii od slovenského autora Jozefa Goliana a tato kapitola je uvedena ve slovenském jazyce.

Tištěná kniha - vázaná s laminovaným potahem

rok vydání 2017

317 Kč

Běžná cena 440 Kč

Ušetříte 123 Kč

Očekávané doručení pozítří

Skladem > 5 ks

Podrobnosti

  • Nakladatel

  • Kategorie

  • Výška

    • 237.00 mm
  • Šířka

    • 167.00 mm
  • Hloubka

    • 18.00 mm
  • Hmotnost

    • 0.48 kg
  • Jazyk

    • čeština
  • Počet stránek

    • 300
  • Typ vazby

    • vázaná s laminovaným potahem
  • Ean

    • 9788086380780
  • ISBN

    • 9788086380780

Verze vašeho prohlížeče je zastaralá!

a může vykazovat chyby v průběhu nákupu či v samotném zobrazení.
Pro nerušený nákup aktualizujte váš prohlížeč na nejnovější verzi nebo zvolte jiný prohlížeč.

Otevřít v Microsoft Edge Přesto pokračovat