Objednávka

Famózní! 2

97 % (7)

Kniha - brožovaná

Skladem > 5 ks

Možnosti doručení a platby

499 Kč 419 Kč

Ušetříte 80 Kč

Čeká vás přes 60 nových famózních receptů, které zvládne úplně každý. Naučíme se, jak jednoduše upéct lahodnou briošku, jak na ty nejoblíbenější kokosky nebo jak vykouzlit ten nejvoňavější chleba. Součástí bude také španělské vzrůšo Churros nebo recept na francouzské Eclairs. Nezapomněla jsem ani na základní krémy a těsta. Díky energii, kterou mi každý den dodáváte, jsem se pustila do psaní receptů určených pro vaše...
Čeká vás přes 60 nových famózních receptů, které zvládne úplně každý. Naučíme se, jak jednoduše upéct lahodnou briošku, jak na ty nejoblíbenější kokosky nebo jak vykouzlit ten nejvoňavější chleba. Součástí bude také španělské vzrůšo Churros...

Famózní! 2

brožovaná

499 Kč 419 Kč

Podrobnosti

  • Nakladatel
  • Kategorie
  • Výška
    • 264.00 mm
  • Šířka
    • 214.00 mm
  • Hloubka
    • 18.00 mm
  • Hmotnost
    • 0.93 kg
  • Jazyk
    • čeština
  • Počet stránek
    • 176
  • Typ vazby
    • brožovaná
  • Datum vydání
    • 1.10.2021

O knize

Čeká vás přes 60 nových famózních receptů, které zvládne úplně každý. Naučíme se, jak jednoduše upéct lahodnou briošku, jak na ty nejoblíbenější kokosky nebo jak vykouzlit ten nejvoňavější chleba. Součástí bude také španělské vzrůšo Churros nebo recept na francouzské Eclairs. Nezapomněla jsem ani na základní krémy a těsta. Díky energii, kterou mi každý den dodáváte, jsem se pustila do psaní receptů určených pro vaše mlsné jazýčky a věřím, že společným pečením si vytvoříme nezapomenutelné okamžiky. Pojďme si najít chvilku pro sebe a své blízké a nebojme se sladce odměnit.
Čeká vás přes 60 nových famózních receptů, které zvládne úplně každý. Naučíme se, jak jednoduše upéct lahodnou briošku, jak na ty nejoblíbenější kokosky nebo jak vykouzlit ten nejvoňavější chleba. Součástí bude také španělské vzrůšo Churros nebo recept na francouzské Eclairs. Nezapomněla jsem ani na základní krémy a těsta. Díky energii,...
Čeká vás přes 60 nových famózních receptů, které zvládne úplně každý. Naučíme se, jak jednoduše upéct lahodnou briošku, jak na ty nejoblíbenější kokosky nebo jak vykouzlit ten nejvoňavější chleba. Součástí bude také španělské vzrůšo Churros nebo recept na francouzské Eclairs. Nezapomněla jsem ani na základní krémy a těsta. Díky energii, kterou mi každý den dodáváte, jsem se pustila do psaní receptů určených pro vaše mlsné jazýčky a věřím, že společným pečením si vytvoříme nezapomenutelné okamžiky. Pojďme si najít chvilku pro sebe a své blízké a nebojme se sladce odměnit.

Hodnocení

97%

(7)

Hodnotilo 7 čtenářů
Ve spolupráci s
Ve spolupráci s Databazeknih.cz

Online knihkupectví Palmknihy vám jako jediný e-shop zobrazují nezávislé čtenářské recenze a hodnocení oblíbeného portálu Databazeknih.cz 

Recenze

Čtenářská recenze

3

22.3.2022
Je to vánoční dárek a s podivem konstatuji, že má zatím pouze 1 komentář. A tak se mi skvěle hodí i do čtenářské výzvy. Když mám čas, tak tuto krásnou knihu otevřu a nasávám pomyslně vůni, ale především cenné rady zkušené a světem protřelé cukrářky. A když vás potom návštěva chválí, tak to je teprve úžasné. Zajímavé, inspirující a doplněné překrásnými fotografiemi.
Je to vánoční dárek a s podivem konstatuji, že má zatím pouze 1 komentář. A tak se mi skvěle hodí i do čtenářské výzvy. Když mám čas, tak tuto krásnou knihu otevřu a...
Je to vánoční dárek a s podivem konstatuji, že má zatím pouze 1 komentář. A tak se mi skvěle hodí i do čtenářské výzvy. Když mám čas, tak tuto krásnou knihu otevřu a nasávám pomyslně vůni, ale především cenné rady zkušené a světem protřelé cukrářky. A když vás potom návštěva chválí, tak to je teprve úžasné. Zajímavé, inspirující a doplněné překrásnými fotografiemi.
Číst více

Více od autora:

Mirka van Gils Slavíková
Zobrazit všechny knihy

Verze vašeho prohlížeče je zastaralá!

a může vykazovat chyby v průběhu nákupu či v samotném zobrazení.
Pro nerušený nákup aktualizujte váš prohlížeč na nejnovější verzi nebo zvolte jiný prohlížeč.

Otevřít v Microsoft Edge Přesto pokračovat