Hodnocení z největšího nezávislého čtenářského portálu
68%
(8 Hodnocení)
Online knihkupectví Palmknihy vám jako jediný e-shop přináší nezávislé čtenářské recenze a hodnocení oblíbeného portálu Databazeknih.cz
Populární hodnocení
25.2.2025
Mám to podobně jako Atlantis - ze začátku jsem se bavila, přišlo mi to svěží a příjemné, pak už to bylo ale jen monotónní až do nudy; a ilustrace, které mi zpočátku nevadily, mi ke konci připadaly úplně děsné. To překlápění starých receptů do knihy vlastně není špatně, ale někdy v tom medailonku dané ingredience či jídla skoro ani nic jiného než půjčená cizí slova nenajdete. Tohle by mělo velký úspěch...
Mám to podobně jako Atlantis - ze začátku jsem se bavila, přišlo mi to svěží a příjemné, pak už to bylo ale jen monotónní až do nudy; a ilustrace, které mi zpočátku...
Mám to podobně jako Atlantis - ze začátku jsem se bavila, přišlo mi to svěží a příjemné, pak už to bylo ale jen monotónní až do nudy; a ilustrace, které mi zpočátku nevadily, mi ke konci připadaly úplně děsné. To překlápění starých receptů do knihy vlastně není špatně, ale někdy v tom medailonku dané ingredience či jídla skoro ani nic jiného než půjčená cizí slova nenajdete. Tohle by mělo velký úspěch tak v dobách mého dětství, kdyby to vycházelo na pokračování v nějakém časopise.
Číst více
Číst více
30.10.2024
Tady si asi někdo chystal dizertačku, nebo co. Kniha se krásně rozjede - zajímavosti, vtipné poznámky, solidní ilustrace. Ale zbytek? další dvě třetiny jsou jen výtržky z jiných knih, copy/paste. Myslím to naprosto bez přehánění, většina Evoluce českého jídla se čte takto: článek o perníku - poprvé byl perník zmíněn v této knize - přepis knihy. Další část o pivu - poprvé se mluví o pivu tady a tady -...
Tady si asi někdo chystal dizertačku, nebo co. Kniha se krásně rozjede - zajímavosti, vtipné poznámky, solidní ilustrace. Ale zbytek? další dvě třetiny jsou jen...
Tady si asi někdo chystal dizertačku, nebo co. Kniha se krásně rozjede - zajímavosti, vtipné poznámky, solidní ilustrace. Ale zbytek? další dvě třetiny jsou jen výtržky z jiných knih, copy/paste. Myslím to naprosto bez přehánění, většina Evoluce českého jídla se čte takto: článek o perníku - poprvé byl perník zmíněn v této knize - přepis knihy. Další část o pivu - poprvé se mluví o pivu tady a tady - následuje přepis původní knihy. A takhle je to většinu času! ve výsledku jsem se neskutečně nudil a vám radím, abyste se podívali do archivu závěrečných prací některé z vysokých škol. Najdete tam lépe uchopené čtivo na stejné téma.
Číst více
Číst více