Objednávka

Encyklopedie sýrů

Recenze

Bez hodnocení

Jazyk

čeština

Tato encyklopedie poskytuje podrobné informace o výrobě sýru, o zemích, které se zabývají ať již tradiční či průmyslovou výrobou sýrů, a o velké paletě chutí a vůni této potraviny. Autor ke všem sýrům připojil také vhodnou kombinaci s alkoholickámi nápoji.
Tato encyklopedie poskytuje podrobné informace o výrobě sýru, o zemích, které se zabývají ať již tradiční či průmyslovou výrobou sýrů, a o velké paletě chutí a vůni této potraviny. Autor ke všem sýrům připojil také vhodnou kombinaci s alkoholickámi nápoji.
Tato encyklopedie poskytuje podrobné informace o výrobě sýru, o zemích, které se zabývají ať již tradiční či průmyslovou výrobou sýrů, a o velké paletě chutí a vůni této potraviny. Autor ke všem sýrům připojil také vhodnou kombinaci s alkoholickámi nápoji.

Tištěná kniha - vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Levná kniha

rok vydání 2010

145 Kč

Běžná cena 345 Kč

Ušetříte 200 Kč

Vyprodáno

Podrobnosti

  • Nakladatel

  • Kategorie

  • Výška

    • 242.00 mm
  • Šířka

    • 172.00 mm
  • Hloubka

    • 22.00 mm
  • Hmotnost

    • 0.84 kg
  • Jazyk

    • čeština
  • Počet stránek

    • 256
  • Typ vazby

    • vázaná s laminovaným potahem a přebalem
  • Ean

    • 9788072342259
  • ISBN

    • 8072342258

Verze vašeho prohlížeče je zastaralá!

a může vykazovat chyby v průběhu nákupu či v samotném zobrazení.
Pro nerušený nákup aktualizujte váš prohlížeč na nejnovější verzi nebo zvolte jiný prohlížeč.

Otevřít v Microsoft Edge Přesto pokračovat