Objednávka

Diety při onemocněních srdečně-cévních

Recenze

Bez hodnocení

Jazyk

čeština

V úvodním slově lékař - specialista vysvětluje prevenci choroby, její příznaky a podstatu a význam životosprávy při ovlivňování rychlosti postupu onemocnění. Následuje tabulka doporučených a zakázaných potravin a asi 50 receptů na teplá i studená jídla z dostupných potravinářských surovin.
V úvodním slově lékař - specialista vysvětluje prevenci choroby, její příznaky a podstatu a význam životosprávy při ovlivňování rychlosti postupu onemocnění. Následuje tabulka doporučených a zakázaných potravin a asi 50 receptů na teplá i studená jídla z dostupných potravinářských surovin.
V úvodním slově lékař - specialista vysvětluje prevenci choroby, její příznaky a podstatu a význam životosprávy při ovlivňování rychlosti postupu onemocnění. Následuje tabulka doporučených a zakázaných potravin a asi 50 receptů na teplá i studená jídla z dostupných potravinářských surovin.

Tištěná kniha - brožovaná

rok vydání 2010

42 Kč

Běžná cena 59 Kč

Ušetříte 17 Kč

Vyprodáno

Podrobnosti

Více od autora:

Jiří Widimský

Verze vašeho prohlížeče je zastaralá!

a může vykazovat chyby v průběhu nákupu či v samotném zobrazení.
Pro nerušený nákup aktualizujte váš prohlížeč na nejnovější verzi nebo zvolte jiný prohlížeč.

Otevřít v Microsoft Edge Přesto pokračovat