Podrobnosti
-
Nakladatel
-
Edice
Kategorie
-
Výška
- 208.00 mm
-
Šířka
- 140.00 mm
-
Hloubka
- 6.00 mm
-
Hmotnost
- 0.11 kg
-
Jazyk
- čeština
-
Počet stránek
- 96
-
Typ vazby
- brožovaná
-
Ean
- 9788090382022
-
ISBN
- 9788090382022
O knize
Knížka je sepsána se zřetelem k moderním poznatkům o vstřebávání cukrů v tenkém střevě z různých potravin. Jsou zde podrobně rozebrány oba základní typy cukrovky - diabetes mellitus I. typu a II. typu, možnost vzniku komplikací a podstata léčby a diety. Vysvětleny jsou základní pojmy, energetická hodnota, typy...
Knížka je sepsána se zřetelem k moderním poznatkům o vstřebávání cukrů v tenkém střevě z různých potravin. Jsou zde podrobně rozebrány oba základní typy cukrovky - diabetes mellitus I. typu a II. typu, možnost vzniku komplikací a podstata léčby a diety. Vysvětleny jsou základní pojmy, energetická hodnota, typy sacharidů a jejich množství...
Knížka je sepsána se zřetelem k moderním poznatkům o vstřebávání cukrů v tenkém střevě z různých potravin. Jsou zde podrobně rozebrány oba základní typy cukrovky - diabetes mellitus I. typu a II. typu, možnost vzniku komplikací a podstata léčby a diety. Vysvětleny jsou základní pojmy, energetická hodnota, typy sacharidů a jejich množství v potravinách. Je zde vysvětlena podstata rychlosti vstřebávání sacharidů a definice glykemického indexu a jeho aplikace v dietě pacientů. Knížka obsahuje na 100 receptů doplněných obsahem energie, jednotlivých živin. Kniha je příručkou pacienta, aby byl schopný sestavit jídelníček, který odpovídá jeho dietě.