Podrobnosti
-
Nakladatel
Kategorie
-
Výška
- 210.00 mm
-
Šířka
- 141.00 mm
-
Hloubka
- 12.00 mm
-
Hmotnost
- 0.26 kg
-
Jazyk
- angličtina
-
Počet stránek
- 64
-
Typ vazby
- brožovaná
-
Datum vydání
- 1.7.2013
O knize
Kniha vám nabízí recepty na tradiční jídla, která neodmyslitelně patří do české kuchyně. Přehledně napsané postupy, velké množství rad a obměn základních receptů, barevné fotografie důležitých fází přípravy i podávání jídel v angličtině.
Kniha vám nabízí recepty na tradiční jídla, která neodmyslitelně patří do české kuchyně. Přehledně napsané postupy, velké množství rad a obměn základních receptů, barevné fotografie důležitých fází přípravy i podávání jídel v angličtině.
Kniha vám nabízí recepty na tradiční jídla, která neodmyslitelně patří do české kuchyně. Přehledně napsané postupy, velké množství rad a obměn základních receptů, barevné fotografie důležitých fází přípravy i podávání jídel v angličtině.
Verze vašeho prohlížeče je zastaralá!
a může vykazovat chyby v průběhu nákupu či v samotném zobrazení.
Pro nerušený nákup aktualizujte váš prohlížeč na nejnovější verzi nebo zvolte jiný prohlížeč.
Otevřít v Microsoft Edge
Přesto pokračovat