Objednávka

Získejte slevu na nákup až 500 Kč. 

Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů

Recenze()

Bez hodnocení

( Recenzí)

Jazyk

čeština

Publikace vás naučí jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelnost a využitelnost živin (bílkovin, tuků, sacharidů, minerálních látek) i látek ochranných (zejména vitaminů). Dozvíte se, jak žádoucím způsobem ovlivnit senzorické...
Publikace vás naučí jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelnost a využitelnost živin (bílkovin, tuků, sacharidů, minerálních látek) i látek ochranných (zejména vitaminů). Dozvíte se, jak žádoucím způsobem ovlivnit senzorické vlastnosti jídla. V...
Publikace vás naučí jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelnost a využitelnost živin (bílkovin, tuků, sacharidů, minerálních látek) i látek ochranných (zejména vitaminů). Dozvíte se, jak žádoucím způsobem ovlivnit senzorické vlastnosti jídla. V knížce je popsána předběžná úprava potravin, jednotlivé postupy při tepelné úpravě (vaření, dušení, pečení, opékání, grilování, smažení, pražení a mikrovlnný ohřev), použití nízkých teplot (chlazení a mražení) a změny, ke kterým při nich dochází. Pozornost je věnována i dohotovování pokrmů, zahušťování, úpravě na talíři, volbě správné teploty atd. Průvodce očkováním. Máme se bát chřipky?

Tištěná kniha - brožovaná

rok vydání 2010

103 Kč

Běžná cena 143 Kč

Ušetříte 40 Kč

Očekávané doručení 6.5.

Skladem 5 ks

Podrobnosti

Hodnocení z největšího nezávislého čtenářského portálu

Ve spolupráci s Databazeknih.cz

%

( Hodnocení)

Online knihkupectví Palmknihy vám jako jediný e-shop přináší nezávislé čtenářské recenze a hodnocení oblíbeného portálu Databazeknih.cz 

Populární hodnocení

30.8.2016
Útlá kniha, která rozhodně stojí za zakoupení( nikoli jen přečtení :-) ) každému, koho zajímá, co jíst a čeho raději méně. Důvody k doporučovaným postupům jsou vysvětleny stručně a jasně. Skoro jsem byla překvapená, na kolik otázek se dá jednoduše odpovědět i v oblasti přebujelé stravovací džungle...
Útlá kniha, která rozhodně stojí za zakoupení( nikoli jen přečtení :-) ) každému, koho zajímá, co jíst a čeho raději méně. Důvody k doporučovaným postupům jsou...
Útlá kniha, která rozhodně stojí za zakoupení( nikoli jen přečtení :-) ) každému, koho zajímá, co jíst a čeho raději méně. Důvody k doporučovaným postupům jsou vysvětleny stručně a jasně. Skoro jsem byla překvapená, na kolik otázek se dá jednoduše odpovědět i v oblasti přebujelé stravovací džungle...
Číst více
24.8.2014
Kniha obsahuje dobré rady pro úpravu potravin k přímé konzumaci. Najde se zde např. jak upravit poživatiny vařením, pečením, smažením, mrazením, sušením atd.

Více od autora:

Jana Dostálová

Verze vašeho prohlížeče je zastaralá!

a může vykazovat chyby v průběhu nákupu či v samotném zobrazení.
Pro nerušený nákup aktualizujte váš prohlížeč na nejnovější verzi nebo zvolte jiný prohlížeč.

Otevřít v Microsoft Edge Přesto pokračovat