Hodnocení z největšího nezávislého čtenářského portálu
89%
(14 Hodnocení)
Online knihkupectví Palmknihy vám jako jediný e-shop přináší nezávislé čtenářské recenze a hodnocení oblíbeného portálu Databazeknih.cz
Populární hodnocení
19.4.2023
18
Tak jsem si udělala radost a zakoupila nádhernou kuchařku. Josefa Maršálka a Terezu Bebarovou mám ráda, hlavně jejich nedělní pečení v televizi. Kuchařka je nádherná, skvělé recepty, milé dámy určitě doporučuji,kdo rád peče.100%.
Tak jsem si udělala radost a zakoupila nádhernou kuchařku. Josefa Maršálka a Terezu Bebarovou mám ráda, hlavně jejich nedělní pečení v televizi. Kuchařka je nádherná...
Tak jsem si udělala radost a zakoupila nádhernou kuchařku. Josefa Maršálka a Terezu Bebarovou mám ráda, hlavně jejich nedělní pečení v televizi. Kuchařka je nádherná, skvělé recepty, milé dámy určitě doporučuji,kdo rád peče.100%.
Číst více
11.11.2024
"O kynutém těstě se říká, že se po něm kyne. Ale to jsou jen sprosté pomluvy. Stačí jen dodržet pár základních pravidel. Za prvé, když těsto kyne, jděte na procházku. Za druhé, jakmile se peče, jděte na procházku. A než vychladne a bude se moct sníst...vždyť víte. A věřte nám, nepřiberete ani deko."
Tato (nejen) kuchařská dvojice mě upřímně velmi baví. Skvěle se doplňují, navzájem se obohacují v...
"O kynutém těstě se říká, že se po něm kyne. Ale to jsou jen sprosté pomluvy. Stačí jen dodržet pár základních pravidel. Za prvé, když těsto kyne, jděte na procházku...
"O kynutém těstě se říká, že se po něm kyne. Ale to jsou jen sprosté pomluvy. Stačí jen dodržet pár základních pravidel. Za prvé, když těsto kyne, jděte na procházku. Za druhé, jakmile se peče, jděte na procházku. A než vychladne a bude se moct sníst...vždyť víte. A věřte nám, nepřiberete ani deko."
Tato (nejen) kuchařská dvojice mě upřímně velmi baví. Skvěle se doplňují, navzájem se obohacují v různých sférách života a k dobrému postřehu a vtipné poznámce nikdy nemají daleko. Na knize mě kromě krásných receptů zaujaly zejména zajímavé vsuvky, týkající se původu surovin, jejich historie, vlastností či pěstování.
Číst více
Číst více