Objednávka

Získejte slevu na nákup až 500 Kč. 

Bible domácího pečení

Recenze

82 %

Jazyk

čeština

Již podruhé vychází kompletní „učebnice“ domácího pečení. Kromě klasického chleba nebo ciabatty si připravíte muffiny, challu, pizzu, vícezrnné chleby, žemle, bagely nebo briošky. U každého receptu autorka srozumitelně vysvětlila taje technologie a připojila finesy profesionálů. Nechybějí ani rady,...
Již podruhé vychází kompletní „učebnice“ domácího pečení. Kromě klasického chleba nebo ciabatty si připravíte muffiny, challu, pizzu, vícezrnné chleby, žemle, bagely nebo briošky. U každého receptu autorka srozumitelně vysvětlila taje technologie a připojila finesy profesionálů. Nechybějí ani rady, které vyřeší všechny...
Již podruhé vychází kompletní „učebnice“ domácího pečení. Kromě klasického chleba nebo ciabatty si připravíte muffiny, challu, pizzu, vícezrnné chleby, žemle, bagely nebo briošky. U každého receptu autorka srozumitelně vysvětlila taje technologie a připojila finesy profesionálů. Nechybějí ani rady, které vyřeší všechny problémy: jak na dokonale vykynutém bochníku utvořit zářezy tak, aby neklesl. Jak odhadnout, kdy je těsto ideálně vykynuté. Jak poznat, kdy je chléb pečený, nebo jak zabránit přichycení spodní kůrky.

Tištěná kniha - vázaná s laminovaným potahem

rok vydání 2021

581 Kč

Běžná cena 599 Kč

Ušetříte 18 Kč

Očekávané doručení 6.5.

Skladem > 5 ks

Podrobnosti

  • Nakladatel

  • Kategorie

  • Překladatel

  • Výška

    • 243.00 mm
  • Šířka

    • 183.00 mm
  • Hloubka

    • 48.00 mm
  • Hmotnost

    • 1.43 kg
  • Jazyk

    • čeština
  • Počet stránek

    • 760
  • Typ vazby

    • vázaná s laminovaným potahem
  • Ean

    • 9788024275444
  • ISBN

    • 9788024275444

Verze vašeho prohlížeče je zastaralá!

a může vykazovat chyby v průběhu nákupu či v samotném zobrazení.
Pro nerušený nákup aktualizujte váš prohlížeč na nejnovější verzi nebo zvolte jiný prohlížeč.

Otevřít v Microsoft Edge Přesto pokračovat