Podrobnosti
-
Nakladatel
-
Edice
Kategorie
-
Výška
- 205.00 mm
-
Šířka
- 145.00 mm
-
Hloubka
- 14.00 mm
-
Hmotnost
- 0.2140 kg
-
Věkový limit
- 15
-
Jazyk
- čeština
-
Počet stránek
- 136
-
Ean
- 9788076019690
-
ISBN
- 978-80-7601-969-0
O knize
Celiakie je autoimunitní onemocnění, při kterém dochází k nepřiměřené reakci na lepek obsažený v některých obilninách a v potravinách z těchto obilnin vyrobených. Úvod z pera doc. Kohouta přináší základní seznámení s nemocí a upozorňuje na potraviny, kterých by se pacient měl vyvarovat. Hlavní část knihy tvoří dietní...
Celiakie je autoimunitní onemocnění, při kterém dochází k nepřiměřené reakci na lepek obsažený v některých obilninách a v potravinách z těchto obilnin vyrobených. Úvod z pera doc. Kohouta přináší základní seznámení s nemocí a upozorňuje na potraviny, kterých by se pacient měl vyvarovat. Hlavní část knihy tvoří dietní kuchařka od nutriční...
Celiakie je autoimunitní onemocnění, při kterém dochází k nepřiměřené reakci na lepek obsažený v některých obilninách a v potravinách z těchto obilnin vyrobených. Úvod z pera doc. Kohouta přináší základní seznámení s nemocí a upozorňuje na potraviny, kterých by se pacient měl vyvarovat. Hlavní část knihy tvoří dietní kuchařka od nutriční terapeutky Moniky Vernerové, která se zaměřuje na bezlepkovou dietu a přináší kolem 150 receptů na pečivo, polévky, knedlíky, masové pokrmy, sladká jídla a pomazánky.