Objednávka

Získejte slevu na nákup až 500 Kč. 

Babiččino pečení

Recenze

Bez hodnocení

Jazyk

čeština

Vůně pečiva, cukroví, buchet, koláčů či lákavých ovocných dobrot spolu s žárem a praskotem dřeva ve venkovské peci pomyslně provází stovku receptů z dávných let. Tehdy naše babičky i prababičky svým umem a zkušeností dokázaly vykouzlit ty nejjemnější dobroty či jednoduchá a přitom lákavá a chutná...
Vůně pečiva, cukroví, buchet, koláčů či lákavých ovocných dobrot spolu s žárem a praskotem dřeva ve venkovské peci pomyslně provází stovku receptů z dávných let. Tehdy naše babičky i prababičky svým umem a zkušeností dokázaly vykouzlit ty nejjemnější dobroty či jednoduchá a přitom lákavá a chutná jídla všedního i...
Vůně pečiva, cukroví, buchet, koláčů či lákavých ovocných dobrot spolu s žárem a praskotem dřeva ve venkovské peci pomyslně provází stovku receptů z dávných let. Tehdy naše babičky i prababičky svým umem a zkušeností dokázaly vykouzlit ty nejjemnější dobroty či jednoduchá a přitom lákavá a chutná jídla všedního i svátečního dne. Zkušená pedagožka a znamenitá kuchařka, cukrářka a pekařka Hana Sedláčková je nabízí současným čtenářkám a čtenářům spolu s historkami, zážitky a fotografiemi z let svého mládí a dlouhých desetiletí své odborné praxe. Kniha vychází v roce autorčiných devadesátin.

Tištěná kniha - vázaná s laminovaným potahem

Levná kniha

rok vydání 2019

199 Kč

Běžná cena 499 Kč

Ušetříte 300 Kč

Očekávané doručení 7.5.

Skladem 5 ks

Podrobnosti

  • Nakladatel

  • Kategorie

  • Výška

    • 285.00 mm
  • Šířka

    • 215.00 mm
  • Hloubka

    • 14.00 mm
  • Hmotnost

    • 1.02 kg
  • Jazyk

    • čeština
  • Počet stránek

    • 216
  • Typ vazby

    • vázaná s laminovaným potahem
  • Ean

    • 9788074518041
  • ISBN

    • 9788074518041

Více od autora:

Autor Neuveden

Verze vašeho prohlížeče je zastaralá!

a může vykazovat chyby v průběhu nákupu či v samotném zobrazení.
Pro nerušený nákup aktualizujte váš prohlížeč na nejnovější verzi nebo zvolte jiný prohlížeč.

Otevřít v Microsoft Edge Přesto pokračovat