Objednávka

A History of Food In 100 Recipes

A History of Food In 100 Recipes
Tištěná kniha

75 % (9 Hodnocení)

A History of Food In 100 Recipes

75 % (9 Hodnocení)

Tištěná kniha - vázaná s laminovaným potahem

rok vydání 2012

,

angličtina

670 Kč

Běžná cena 677 Kč

Ušetříte 7 Kč

Vyprodáno

Podrobnosti

O knize

In today s world it s easy to get what we desire to eat in our 24-hour consumer society. But where and how did these everyday recipes come from? This book features 100 essays, taking the reader logically and chronologically through the history of food and cooking, each with an accompanying recipe. Answers questions...
In today s world it s easy to get what we desire to eat in our 24-hour consumer society. But where and how did these everyday recipes come from? This book features 100 essays, taking the reader logically and chronologically through the history of food and cooking, each with an accompanying recipe. Answers questions such as: When was bread...
In today s world it s easy to get what we desire to eat in our 24-hour consumer society. But where and how did these everyday recipes come from? This book features 100 essays, taking the reader logically and chronologically through the history of food and cooking, each with an accompanying recipe. Answers questions such as: When was bread first produced? When did we start using herbs and spices? Who invented spaghetti? and What was the first mass-produced meal? *Also appeared in March Buyer s Notes*

Hodnocení z největšího nezávislého čtenářského portálu

Ve spolupráci s Databazeknih.cz

75%

(9 Hodnocení)

Online knihkupectví Palmknihy vám jako jediný e-shop přináší nezávislé čtenářské recenze a hodnocení oblíbeného portálu Databazeknih.cz 

Populární hodnocení

25.5.2020
Nemůžu si pomoct, ale tahle podivná kniha ve mně zjevně zanechala naprosto opačné pocity, než ve většině ostatních čtenářů. Četla se mi neuvěřitelně špatně, s přestávkami jsem se jí věnoval víc než rok (!) a kdyby to nebyl dárek, tak by šla z domu po několika prvních listech. Celou dobu jsem se těšil na těch 100 receptů, ale nakonec jsem dostal jen totálně chaotickou směs bizarních historek,...
Nemůžu si pomoct, ale tahle podivná kniha ve mně zjevně zanechala naprosto opačné pocity, než ve většině ostatních čtenářů. Četla se mi neuvěřitelně špatně, s...
Nemůžu si pomoct, ale tahle podivná kniha ve mně zjevně zanechala naprosto opačné pocity, než ve většině ostatních čtenářů. Četla se mi neuvěřitelně špatně, s přestávkami jsem se jí věnoval víc než rok (!) a kdyby to nebyl dárek, tak by šla z domu po několika prvních listech. Celou dobu jsem se těšil na těch 100 receptů, ale nakonec jsem dostal jen totálně chaotickou směs bizarních historek, neověřených domněnek, debilních názorů (kapitola o mikrovlnkách mě doslova zvedla ze židle) a útržkovitých postupů, podle kterých by nic neuvařil ani Babica. Je mi to docela líto, protože autor má zjevně obrovský přehled (ačkoli se mi zdá, že ho má sice skoro ve všem - jen ve vaření ne), ale neumí udržet myšlenku ani v rámci jednoho odstavce, což mě u tohoto druhu literatury opravdu dovádí k nepříčetnosti. Má to být naučná literatura! A zatím je to jako "dokument" na Prima Zoom :-/ Laciné, špatné a plné chyb.
Číst více Číst více
15.1.2017
Dějiny jídla ve 100 receptech jsou velkorysou knihou, která nemůže chybět kuchařským profesionálům, lidem, kteří se zajímají o vaření, a zejména lidem, kteří o vaření rádi čtou. Je v ní neuvěřitelné množství informací, které jsou podávány jako zákusky po dobrém chodu. Autor navíc píše s lehkostí a humorem, který z knihy nedělá vážnou příručku, ale vzrušující výlet do dějin naší dennodenní potřeby –...
Dějiny jídla ve 100 receptech jsou velkorysou knihou, která nemůže chybět kuchařským profesionálům, lidem, kteří se zajímají o vaření, a zejména lidem, kteří o...
Dějiny jídla ve 100 receptech jsou velkorysou knihou, která nemůže chybět kuchařským profesionálům, lidem, kteří se zajímají o vaření, a zejména lidem, kteří o vaření rádi čtou. Je v ní neuvěřitelné množství informací, které jsou podávány jako zákusky po dobrém chodu. Autor navíc píše s lehkostí a humorem, který z knihy nedělá vážnou příručku, ale vzrušující výlet do dějin naší dennodenní potřeby – jídla.
Číst více Číst více

Verze vašeho prohlížeče je zastaralá!

a může vykazovat chyby v průběhu nákupu či v samotném zobrazení.
Pro nerušený nákup aktualizujte váš prohlížeč na nejnovější verzi nebo zvolte jiný prohlížeč.

Otevřít v Microsoft Edge Přesto pokračovat