Objednávka

Filtrovat knihy
Dostupnost
Formát e-knihy
Rok vydání

Od

Do

Autor
Počet stránek

Od

Do

Zrušit filtr

Kateřina Černá

Novinářka žijící téměř dvacet kulinářských let v Praze, stále hrdá na své rodné Slezsko. Po studiích na Fakultě umění Ostravské univerzity v ateliéru Jiřího Surůvky se věnovala režii, fotografování a intermediální tvorbě. Od roku 2007 se její profesní kariéra spojila s tištěnými médii. Stala se šéfredaktorkou několika lifestylových magazínů navázaných na ekonomický týdeník Euro. Pravidelně se věnuje gastronomickým tématům, v rámci pořadů působila také jako režisérka, kreativní producentka a dramaturgyně. Je propagátorkou zdravého jídla z čerstvých surovin a rozumného přístupu k půdě a krajině.  

Nejprodávanější

Řazení Nejprodávanější
  • Nejprodávanější (Výchozí)
  • Nejlépe hodnocené
  • Nejhůře hodnocené
  • Nejnovější
  • Nejstarší
  • Nejlevnější
  • Nejdražší

Verze vašeho prohlížeče je zastaralá!

a může vykazovat chyby v průběhu nákupu či v samotném zobrazení.
Pro nerušený nákup aktualizujte váš prohlížeč na nejnovější verzi nebo zvolte jiný prohlížeč.

Otevřít v Microsoft Edge Přesto pokračovat