
Výživa v medicíně a dietetika
•
Jazyk
čeština
Komplexně pojatá didaktická publikace, která na domácím knižním trhu zcela chybí. Je určena jak lékařům – dietologům, gastroenterologům a internistům –, tak dietologům nelékařům a studentům zejména těchto oborů.
Kniha je celobarevná, bohatě dokumentovaná schématy, tabulkami a grafy.
Již 11....
Kniha je celobarevná, bohatě dokumentovaná schématy, tabulkami a grafy.
Již 11....
Komplexně pojatá didaktická publikace, která na domácím knižním trhu zcela chybí. Je určena jak lékařům – dietologům, gastroenterologům a internistům –, tak dietologům nelékařům a studentům zejména těchto oborů.
Kniha je celobarevná, bohatě dokumentovaná schématy, tabulkami a grafy.
Již 11. vydání svědčí o kvalitách...
Kniha je celobarevná, bohatě dokumentovaná schématy, tabulkami a grafy.
Již 11. vydání svědčí o kvalitách...
Komplexně pojatá didaktická publikace, která na domácím knižním trhu zcela chybí. Je určena jak lékařům – dietologům, gastroenterologům a internistům –, tak dietologům nelékařům a studentům zejména těchto oborů.
Kniha je celobarevná, bohatě dokumentovaná schématy, tabulkami a grafy.
Již 11. vydání svědčí o kvalitách publikace a její uvedení na domácí trh lze očekávat s mimořádně pozitivním ohlasem…
Publikace nás v úvodu obecné části seznámí s fyziologií příjmu potravy a s patofyziologickými procesy, které nastávají při různých onemocněních a které tento proces ovlivňují.
V dalších kapitolách jsou probírány tyto poruchy u onemocnění jednotlivých systémů nebo nozologických jednotek (např. onemocnění zažívacího traktu; jaterní a žlučníkové poruchy; poruchy metabolické a látkové výměny; onemocnění ledvin; hypertenze; onemocnění srdce, pohybového aparátu, štítné žlázy, plic; neurologické poruchy a onemocnění; onemocnění kůže, očí; stomatologie; ORL oblasti; gynekologické poruchy a těhotenství; nádorová onemocnění.
Další kapitoly jsou věnovány např. perioperační péči, transplantacím, vegetariánům apod.
Kniha je celobarevná, bohatě dokumentovaná schématy, tabulkami a grafy.
Již 11. vydání svědčí o kvalitách publikace a její uvedení na domácí trh lze očekávat s mimořádně pozitivním ohlasem…
Publikace nás v úvodu obecné části seznámí s fyziologií příjmu potravy a s patofyziologickými procesy, které nastávají při různých onemocněních a které tento proces ovlivňují.
V dalších kapitolách jsou probírány tyto poruchy u onemocnění jednotlivých systémů nebo nozologických jednotek (např. onemocnění zažívacího traktu; jaterní a žlučníkové poruchy; poruchy metabolické a látkové výměny; onemocnění ledvin; hypertenze; onemocnění srdce, pohybového aparátu, štítné žlázy, plic; neurologické poruchy a onemocnění; onemocnění kůže, očí; stomatologie; ORL oblasti; gynekologické poruchy a těhotenství; nádorová onemocnění.
Další kapitoly jsou věnovány např. perioperační péči, transplantacím, vegetariánům apod.
Kniha
1 084 Kč
E-kniha
1 097 Kč
E-kniha - pdf
rok vydání 2015
Podrobnosti
-
Nakladatel
Kategorie
-
Formát
-
Věkový limit
- 0
-
Jazyk
- čeština
-
Počet stránek
- 592
-
ISBN pdf
- 978-80-247-9658-1