Objednávka

Vintage kitchen

100 % (4)

Držíte v ruce unikátní knihu. Není to zdaleka jen kuchařka plná pozoruhodných receptů a krásných fotografií lákavých pokrmů. Je to kniha, která vás přiměje začít se dívat na jídlo jinak než dosud. Tušili jste, k čemu je nám vlastně dobrá polévka, jakou roli v našich životech hraje kaše, kde se vzal knedlík, jak se k nám dostala pohanka nebo kde si poprvé pochutnali na perníku? Pavla Janečková Hájková zná odpovědi na...
Držíte v ruce unikátní knihu. Není to zdaleka jen kuchařka plná pozoruhodných receptů a krásných fotografií lákavých pokrmů. Je to kniha, která vás přiměje začít se dívat na jídlo jinak než dosud. Tušili jste, k čemu je nám vlastně dobrá...

Vintage kitchen

pdf

399 Kč

Další formáty a vydání (1)

Kniha

Cpress, čeština, 2022

Skladem > 5 ks

590 Kč 496 Kč

Ušetříte 94 Kč

Podrobnosti

  • Nakladatel
  • Kategorie
  • Věkový limit
    • 0
  • Jazyk
    • čeština
  • Počet stránek
    • 232
  • Délka ukázky
    • 10 %
  • Datum vydání
    • 28.10.2022
  • Formát
    • pdf

O knize

Držíte v ruce unikátní knihu. Není to zdaleka jen kuchařka plná pozoruhodných receptů a krásných fotografií lákavých pokrmů. Je to kniha, která vás přiměje začít se dívat na jídlo jinak než dosud. Tušili jste, k čemu je nám vlastně dobrá polévka, jakou roli v našich životech hraje kaše, kde se vzal knedlík, jak se k nám dostala pohanka nebo kde si poprvé pochutnali na perníku? Pavla Janečková Hájková zná odpovědi na spoustu takových otázek a sepsala je pro vás. Léta sbírá dobové a historické recepty, sleduje, jak se jednotlivá jídla vyvíjela, jak se měnily naše chutě, a proč dnes jíme to, co jíme. Svoje poznatky pak zhmotňuje v receptech,...
Držíte v ruce unikátní knihu. Není to zdaleka jen kuchařka plná pozoruhodných receptů a krásných fotografií lákavých pokrmů. Je to kniha, která vás přiměje začít se dívat na jídlo jinak než dosud. Tušili jste, k čemu je nám vlastně dobrá polévka, jakou roli v našich životech hraje kaše, kde se vzal knedlík, jak se k nám dostala pohanka...
Držíte v ruce unikátní knihu. Není to zdaleka jen kuchařka plná pozoruhodných receptů a krásných fotografií lákavých pokrmů. Je to kniha, která vás přiměje začít se dívat na jídlo jinak než dosud. Tušili jste, k čemu je nám vlastně dobrá polévka, jakou roli v našich životech hraje kaše, kde se vzal knedlík, jak se k nám dostala pohanka nebo kde si poprvé pochutnali na perníku? Pavla Janečková Hájková zná odpovědi na spoustu takových otázek a sepsala je pro vás. Léta sbírá dobové a historické recepty, sleduje, jak se jednotlivá jídla vyvíjela, jak se měnily naše chutě, a proč dnes jíme to, co jíme. Svoje poznatky pak zhmotňuje v receptech, které jednoduše musíte vyzkoušet, protože ochutnat totéž co lidé před staletími je neskutečné dobrodružství. Přitom použijete běžně dostupné suroviny a postupy, které zvládne každý domácí kuchař. Kniha Vintage Kitchen je jako stroj času, prostřednictvím chutí a vůní vás přenese například do dob obrozeneckých nebo až do starého Říma. Je to napínavá a krásná cesta plná nečekaných objevů, díky nimž může být váš život o kousek bohatší a chutnější. Gastronomická novinářka a provozovatelka bistra Topinka Darina Křivánková

Hodnocení

100%

(4)

Hodnotili 4 čtenáři
Ve spolupráci s
Ve spolupráci s Databazeknih.cz

Online knihkupectví Palmknihy vám jako jediný e-shop zobrazují nezávislé čtenářské recenze a hodnocení oblíbeného portálu Databazeknih.cz 

Recenze

Čtenářská recenze

1

1.8.2023
Dalo by se říct - historie jídla s praktickými ukázkami...:)

Čtenářská recenze

1

25.9.2023
Jako kniha o historii kuchyně primárně v českých zemích velmi zajímavé (jen jsem nepochopil, proč má kniha v češtině anglický název). Na rozdíl od drtivé většiny jiných knih o historii naší kuchyně se nebojí zajít i do měšťanské a šlechtické kuchyně. Jako kuchařka ale moc praktická není. Místo uměleckých fotografií by byly lepší obrázky postupů - zejména u jídel, která se dnes už málo vidí.
Jako kniha o historii kuchyně primárně v českých zemích velmi zajímavé (jen jsem nepochopil, proč má kniha v češtině anglický název). Na rozdíl od drtivé většiny...
Jako kniha o historii kuchyně primárně v českých zemích velmi zajímavé (jen jsem nepochopil, proč má kniha v češtině anglický název). Na rozdíl od drtivé většiny jiných knih o historii naší kuchyně se nebojí zajít i do měšťanské a šlechtické kuchyně. Jako kuchařka ale moc praktická není. Místo uměleckých fotografií by byly lepší obrázky postupů - zejména u jídel, která se dnes už málo vidí.
Číst více

Čtenářská recenze

22.1.2023
Tato opravdu unikátní kniha není zdaleka jen kuchařka s recepty, o kterých jste pravděpodobně nikdy předtím neslyšeli, ale všechny ty krásné fotografie vypraví příběh, který vás úplně přenese do doby, kdy původní recepty vznikaly. Kniha, kterou chcete mít ve své knihovně!
Tato opravdu unikátní kniha není zdaleka jen kuchařka s recepty, o kterých jste pravděpodobně nikdy předtím neslyšeli, ale všechny ty krásné fotografie vypraví...
Tato opravdu unikátní kniha není zdaleka jen kuchařka s recepty, o kterých jste pravděpodobně nikdy předtím neslyšeli, ale všechny ty krásné fotografie vypraví příběh, který vás úplně přenese do doby, kdy původní recepty vznikaly. Kniha, kterou chcete mít ve své knihovně!
Číst více

Verze vašeho prohlížeče je zastaralá!

a může vykazovat chyby v průběhu nákupu či v samotném zobrazení.
Pro nerušený nákup aktualizujte váš prohlížeč na nejnovější verzi nebo zvolte jiný prohlížeč.

Otevřít v Microsoft Edge Přesto pokračovat