
Kuchařka při onemocnění žlučníku
•
Jazyk
čeština
Autoři, nutriční sestra a lékař, jsou oba ze špičkového pracoviště v IKEMu. V úvodu brožurky se seznámíme se základními aspekty tohoto onemocnění, s vhodnými a nevhodnými potravinami a s technologií vaření. Druhá část přináší přibližně 130 výborných receptů, které pomohou pacientům stabilizovat...
Autoři, nutriční sestra a lékař, jsou oba ze špičkového pracoviště v IKEMu. V úvodu brožurky se seznámíme se základními aspekty tohoto onemocnění, s vhodnými a nevhodnými potravinami a s technologií vaření. Druhá část přináší přibližně 130 výborných receptů, které pomohou pacientům stabilizovat jejich zdravotní stav.
Autoři, nutriční sestra a lékař, jsou oba ze špičkového pracoviště v IKEMu. V úvodu brožurky se seznámíme se základními aspekty tohoto onemocnění, s vhodnými a nevhodnými potravinami a s technologií vaření. Druhá část přináší přibližně 130 výborných receptů, které pomohou pacientům stabilizovat jejich zdravotní stav.
Kniha
183 Kč
E-kniha
169 Kč
E-kniha - pdf
rok vydání 2023
Podrobnosti
-
Nakladatel
-
Edice
Kategorie
- Kuchařky
- |
- Diety
- |
- Zdravý životní styl
- |
- Ostatní
- |
- Komunikace
- |
- Životní styl
- |
- Knihy
- |
- Populárně naučná
- |
- Psychologie
-
Formát
-
Věkový limit
- 18
-
Jazyk
- čeština
-
Počet stránek
- 128
-
Ean pdf
- 9788076017474
-
ISBN pdf
- 978-80-760-1747-4