Česká kuchyně za dob nedostatku

Čeněk Zíbrt

121 Kč

    Formát titulu:
    Kategorie: Kuchařky, jídlo a nápoje
    Historie, dějiny
    Příroda, biologie
    Počet stran: 212
    Nakladatel: Dauphin
    Jazyk: Český
    Dostupný formát: epub, pdf, mobi
    Vaření z lokálních, původních zdrojů, s prázdnou kapsou a hlavou plnou ideálů se znovu dostává ke slovu, a s ním i tato kniha.
    Desítky receptů pro všechny zájemce o kuchyni nouze aneb kterak lze z lišejníků, bukvic, hlemýžďů a žab vyžíti. V době trvající krize recepty stále aktuální. Potěší však i zbohatlické gurmány u moderních sporáků či alternativní zdravoživotnístylohledače, kteří mohou společně experimentovat s netradičními bylinami a surovinami. Jedná se tak o první kuchařskou knihu budující stálý sociální smír.
    Redigoval, úvodním slovem a patřičnými vysvětlivkami vybavili Viktor Faktor a Jiří Sádlo.


Uživatelské recenze

Pro vložení uživatelské recenze se musíte přihlásit

Doporučujeme