Podrobnosti
-
Nakladatel
Kategorie
-
Série
-
Formát
-
Věkový limit
- 0
-
Jazyk
- čeština
-
Počet stránek
- 58
-
Délka ukázky
- 15 %
-
ISBN pdf
- 978-80-876-6610-4
O knize
Čerstvý nebo mražený špenát si můžete vychutnat v každou roční dobu podle této kuchařky. Svůdné recepty i fotky vám budou vonět pod nosem zatímco se budete bavit nad názvy receptů. Chladivé pošušňání, Zfetované krekerky (přece se sýrem feta), Parmezánový mafián, Mlčení jehňátek, Čočkové červánky, Zaliskaný květák (od...
Čerstvý nebo mražený špenát si můžete vychutnat v každou roční dobu podle této kuchařky. Svůdné recepty i fotky vám budou vonět pod nosem zatímco se budete bavit nad názvy receptů. Chladivé pošušňání, Zfetované krekerky (přece se sýrem feta), Parmezánový mafián, Mlčení jehňátek, Čočkové červánky, Zaliskaný květák (od lískových oříšků)...
Čerstvý nebo mražený špenát si můžete vychutnat v každou roční dobu podle této kuchařky. Svůdné recepty i fotky vám budou vonět pod nosem zatímco se budete bavit nad názvy receptů. Chladivé pošušňání, Zfetované krekerky (přece se sýrem feta), Parmezánový mafián, Mlčení jehňátek, Čočkové červánky, Zaliskaný květák (od lískových oříšků) nebo Tymiánové mašličky. Knížka obsahuje 50 receptů.