Objednávka

Nevíte, co jíte
E-kniha

67 % (27 Hodnocení)

Nevíte, co jíte

67 % (27 Hodnocení)

E-kniha - pdf, epub, mobi

rok vydání 2014

Omlouváme se, prodej již byl ukončen. Podívejte se níže na dostupné varianty nebo přejděte na celou naší nabídku.

Podrobnosti

  • Nakladatel
  • Kategorie
  • Formát
    • pdf, epub, mobi
  • Věkový limit
    • 0
  • Jazyk
    • čeština
  • Počet stránek
    • 264
  • Délka ukázky
    • 15 %
  • ISBN
    • 978-80-265-0274-6

O knize

Jak na vás působí reklamy na dětské sladkosti a k nim přidané hračky?. Do některých fast food restaurací chtějí děti pro hračky, které k jídlu dostanou, vůbec ne pro jídlo. Ale – jde vůbec o jídlo vhodné pro děti? Tento fakt je jedním z důvodů, proč se odborníci na výživu Petr Fořt a Ivan Mach rozhodli formulovat...
Jak na vás působí reklamy na dětské sladkosti a k nim přidané hračky?. Do některých fast food restaurací chtějí děti pro hračky, které k jídlu dostanou, vůbec ne pro jídlo. Ale – jde vůbec o jídlo vhodné pro děti? Tento fakt je jedním z důvodů, proč se odborníci na výživu Petr Fořt a Ivan Mach rozhodli formulovat skutečně etickou, i když...
Jak na vás působí reklamy na dětské sladkosti a k nim přidané hračky?. Do některých fast food restaurací chtějí děti pro hračky, které k jídlu dostanou, vůbec ne pro jídlo. Ale – jde vůbec o jídlo vhodné pro děti? Tento fakt je jedním z důvodů, proč se odborníci na výživu Petr Fořt a Ivan Mach rozhodli formulovat skutečně etickou, i když písemnou, reklamu na kvalitní zdravou výživu. Čekejte explozi nečekaných informací směrem k vašemu rozumu. Podívejte se na zoubek tomu, co vkládáte do svých úst. Autoři v knize vysvětlují skutečnou podstatu vlivu cukrů, tuků a soli na naše zdraví. Dozvíte se, co opravdu jíme a jak můžeme jíst zdravě, jak se vyznat v odborných doporučeních týkajících se stravování i jak výrobci potravin a s nimi spolupracující věda lžou a záměrně bagatelizují či zastírají problémy, které aktuální potraviny přinášejí. Kniha je přehledně rozdělena do tří částí: Co jsou to tuky? Co se skrývá za jejich strukturou? Co jsou „hodné“ a co „škodlivé“ tuky, kolik jich můžete a kolik musíte jíst, kolik bychom jich mohli sníst, aniž bychom riskovali vážné poškození zdraví. Co jsou to cukry? Nejsou náhodou zbytečné? Ono nejde jen o cukr, ale o pestrou škálu sacharidů, jejichž účinky jsou často obtížně předvídatelné. Sůl nad zlato, aneb od pohádky k realitě Šokující (ne)možnosti, související s použitím soli.

Hodnocení z největšího nezávislého čtenářského portálu

Ve spolupráci s Databazeknih.cz

67%

(27 Hodnocení)

Online knihkupectví Palmknihy vám jako jediný e-shop přináší nezávislé čtenářské recenze a hodnocení oblíbeného portálu Databazeknih.cz 

Populární hodnocení

10.12.2018

31

Jsem z toho nějaká zmatená.Po přečtení knihy ani nevím co je zdravé.Někdy si autoři protiřečili.Něco málo jsem si z této knihy vzala.Takový průměr.
6.11.2014

9

Jídlo hýbe světem. Můžete si říkat, co chcete, ale je to obrovský byznys. Každý si vybírá co jíst. Správně se říká, tisíc lidí, tisíc chutí. A tak vznikají různé studie, diety, potravinové trendy, doporučení a normální člověk se ve změtí informací orientuje čím dál hůř. Osobně si myslím, že každého zajímá co jí, ale každý má priority jinde. Já bych nejraději ode všeho něco tak, aby to mému tělu...
Jídlo hýbe světem. Můžete si říkat, co chcete, ale je to obrovský byznys. Každý si vybírá co jíst. Správně se říká, tisíc lidí, tisíc chutí. A tak vznikají různé...
Jídlo hýbe světem. Můžete si říkat, co chcete, ale je to obrovský byznys. Každý si vybírá co jíst. Správně se říká, tisíc lidí, tisíc chutí. A tak vznikají různé studie, diety, potravinové trendy, doporučení a normální člověk se ve změtí informací orientuje čím dál hůř. Osobně si myslím, že každého zajímá co jí, ale každý má priority jinde. Já bych nejraději ode všeho něco tak, aby to mému tělu prospívalo. A v tom mě velice zaujala tato kniha. Je to zcela jiný – pro mě rozumný - pohled na potraviny. Způsobem, který se mi líbí, jsem se dozvěděla, co bych měla jíst a na co si dát pozor. Jediné co vám mohu poradit, opravdu si tuto knihu pozorně přečíst. Nejlépe ji mít doma a vracet se k ní. Je dobře, srozumitelně napsána a lze z ní jednoduše pochopit, v čem nás klame potravinářský průmysl. Já si v ní listuji doma každou chvíli a jelikož je to velmi zajímavé, tak některé pasáže čtu nahlas komukoli, kdo je vedle mě. Vzdělávám i své okolí, ať chce nebo ne. Jedna z nejlepších knih o jídle co jsem četla.
Číst více Číst více

Další knihy od autorů

Verze vašeho prohlížeče je zastaralá!

a může vykazovat chyby v průběhu nákupu či v samotném zobrazení.
Pro nerušený nákup aktualizujte váš prohlížeč na nejnovější verzi nebo zvolte jiný prohlížeč.

Otevřít v Microsoft Edge Přesto pokračovat