Objednávka

Vyhrajte každý den 300 Kč na nákup a zapojte se do slosování o čtečku PocketBook.

Receptury teplých pokrmů

Receptury teplých pokrmů
Tištěná kniha

82 % (26 Hodnocení)

Receptury teplých pokrmů

82 % (26 Hodnocení)

Tištěná kniha - vázaná s laminovaným potahem

rok vydání 2019

494 Kč

Běžná cena 595 Kč

Ušetříte 101 Kč

Skladem 3 ks

Podrobnosti

  • Nakladatel
  • Kategorie
  • Výška
    • 287.00 mm
  • Šířka
    • 200.00 mm
  • Hloubka
    • 50.00 mm
  • Hmotnost
    • 1.33 kg
  • Jazyk
    • čeština
  • Počet stránek
    • 584
  • Typ vazby
    • vázaná s laminovaným potahem
  • Ean
    • 9788090409347
  • ISBN
    • 9788090409347

O knize

Aktuální 8. přepracované vydání souboru "Receptury teplých pokrmů" - Jaroslav Runštuk a kol., které téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně. Obsahuje rovněž přehled aktualizovaných legislativních a hygienických předpisů, kapitolu "NOVÉ RECEPTURY", která odráží moderní trendy...
Aktuální 8. přepracované vydání souboru "Receptury teplých pokrmů" - Jaroslav Runštuk a kol., které téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně. Obsahuje rovněž přehled aktualizovaných legislativních a hygienických předpisů, kapitolu "NOVÉ RECEPTURY", která odráží moderní trendy naší gastronomie....
Aktuální 8. přepracované vydání souboru "Receptury teplých pokrmů" - Jaroslav Runštuk a kol., které téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně. Obsahuje rovněž přehled aktualizovaných legislativních a hygienických předpisů, kapitolu "NOVÉ RECEPTURY", která odráží moderní trendy naší gastronomie. Dále je do publikace zařazena informace o ALERGENECH, seznam alergenů a další povinnosti podnikatelů, jak o nich informovat zákazníky. K problematice alergenů je uvedeno i sdělení UI SZPI. Dále jsou uváděny i výtěžnosti u vybraných surovin při přípravě pokrmů s pomocí moderních technologických zařízení - konvektomatů. Vlastník publikace má možnost na webových stránkách www.receptury.com, získat další bohaté informace, které slouží pro lepší orientaci především vedoucím provozním zaměstnancům, studentům a žákům odborných škol. Při tvorbě jídelních lístků je možné například využít překlady do čtyř světových jazyků v angličtině, němčině, polštině a ruštině. Překlady mají možnost exportu vybrané mutace do txt formátu. Vyhledávání je prováděno podle kategorie pokrmů. Pro lepší orientaci obsahují exportované překlady i číslo receptury. Na zmíněných webových stránkách je mimo jiné i rubrika, která zahrnuje dělení vepřového, hovězího, telecího, ale také jehněčího masa, drůbeže a králíka domácího. Prostřednictvím zmíněných webových stránek můžete využít i "GEKON LITE", což je webová aplikace, která v základní verzi umožňuje vyhledávání v recepturách pomocí široké škály filtrů, zařazování receptur do kategorií a vytváření množstevní kalkulace surovin. "GEKON LITE" je omezená licence pro uživatele publikace Receptury teplých pokrmů s použitím aktivačního klíče. Své zájemce jistě nalezne i rubrika "Receptury v moderní úpravě", která obsahuje již téměř sto fotografií pokrmů, které Vám mohou být inspirací. Věříme, že publikace Receptury teplých pokrmů i webové stránky, budou Vašim pomocníkem a přispějí k hlavní prioritě, kterou je spokojenost strávníka.

Hodnocení z největšího nezávislého čtenářského portálu

Ve spolupráci s Databazeknih.cz

82%

(26 Hodnocení)

Online knihkupectví Palmknihy vám jako jediný e-shop přináší nezávislé čtenářské recenze a hodnocení oblíbeného portálu Databazeknih.cz 

Populární hodnocení

27.11.2014

1

Ha tak toto je literární veledílo :-) ,ale každopádně každej kdo se kdy motal v kuchyni a nechtěl být za úplnýho vola tak se mu tato bichle hodila jako šmírák a když né tak super těžítko. Nutno brát spíš jako učebnici ,ale některé pokrmy by neuvařil ani pejsek s kočičkou. Recept na Boloňské špagety (salám ,pór a kečup) by itala jistě poslalo do kolen.Nebo námi kuchaři oblíbené kuřecí švejžužu ,to je...
Ha tak toto je literární veledílo :-) ,ale každopádně každej kdo se kdy motal v kuchyni a nechtěl být za úplnýho vola tak se mu tato bichle hodila jako šmírák a když...
Ha tak toto je literární veledílo :-) ,ale každopádně každej kdo se kdy motal v kuchyni a nechtěl být za úplnýho vola tak se mu tato bichle hodila jako šmírák a když né tak super těžítko. Nutno brát spíš jako učebnici ,ale některé pokrmy by neuvařil ani pejsek s kočičkou. Recept na Boloňské špagety (salám ,pór a kečup) by itala jistě poslalo do kolen.Nebo námi kuchaři oblíbené kuřecí švejžužu ,to je pecka !
Číst více Číst více
13.7.2018
Klasická kniha receptů pro školní výuku a milovníky závodního stravování.

Více od autora:

Jaroslav Runštuk

Verze vašeho prohlížeče je zastaralá!

a může vykazovat chyby v průběhu nákupu či v samotném zobrazení.
Pro nerušený nákup aktualizujte váš prohlížeč na nejnovější verzi nebo zvolte jiný prohlížeč.

Otevřít v Microsoft Edge Přesto pokračovat