Objednávka

Vyhrajte každý den 300 Kč na nákup a zapojte se do slosování o čtečku PocketBook.

Kulinárium

Kulinárium
Tištěná kniha Levná kniha

86 % (44 Hodnocení)

Kulinárium

86 % (44 Hodnocení)

Tištěná kniha - vázaná s laminovaným potahem

rok vydání 2017

99 Kč

Běžná cena 499 Kč

Ušetříte 400 Kč

Vyprodáno

Podrobnosti

  • Nakladatel
  • Kategorie
  • Výška
    • 260.00 mm
  • Šířka
    • 220.00 mm
  • Hloubka
    • 34.00 mm
  • Hmotnost
    • 1.38 kg
  • Jazyk
    • čeština
  • Počet stránek
    • 280
  • Typ vazby
    • vázaná s laminovaným potahem
  • Ean
    • 9788090689305
  • ISBN
    • 9788090689305

O knize

Kulinárium Zdeňka Pohlreicha je kniha, která měla vzniknout už dávno. Říká se, že vaření je forma umění, ale pravda to určitě není. Jde o řemeslo, které si může osvojit v podstatě kdokoli, kdo má dostatek zdravého selského rozumu a trpělivosti se naučit základní postupy a potom je aplikovat. V této kuchařce Zdeněk...
Kulinárium Zdeňka Pohlreicha je kniha, která měla vzniknout už dávno. Říká se, že vaření je forma umění, ale pravda to určitě není. Jde o řemeslo, které si může osvojit v podstatě kdokoli, kdo má dostatek zdravého selského rozumu a trpělivosti se naučit základní postupy a potom je aplikovat. V této kuchařce Zdeněk Pohlreich přehledně...
Kulinárium Zdeňka Pohlreicha je kniha, která měla vzniknout už dávno. Říká se, že vaření je forma umění, ale pravda to určitě není. Jde o řemeslo, které si může osvojit v podstatě kdokoli, kdo má dostatek zdravého selského rozumu a trpělivosti se naučit základní postupy a potom je aplikovat. V této kuchařce Zdeněk Pohlreich přehledně vysvětluje všechny metody tepelných úprav a demonstruje je na nápaditých receptech, které bezpečně zaujmou. „O receptech vaření není,“ říká Zdeněk Pohlreich. „Celý vtip je v tom, že jakmile ovládnete pravidla, už se jen zajímáte o nabídku matky přírody, kterou zpracujete tím nejlepším možným způsobem.“ Chcete být kuchaři, kteří nejen umějí dobře vařit, ale hlavně vědí, co se v jejich pánvi nebo hrnci děje, a umějí si poradit za všech okolností? Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich vás taji kuchařských metod s nadhledem provede. Jakmile je totiž zvládnete, bude ve vaší kuchyni lehkost, komfort a více prostoru pro kreativitu a dokonalé provedení pokrmu. Kulinárium obsahuje 17 metodik, 100 receptů s lákavými fotografiemi jídel a osobité ilustrace od Josefa Blechy a Lukáše Hudce.

Hodnocení z největšího nezávislého čtenářského portálu

Ve spolupráci s Databazeknih.cz

86%

(44 Hodnocení)

Online knihkupectví Palmknihy vám jako jediný e-shop přináší nezávislé čtenářské recenze a hodnocení oblíbeného portálu Databazeknih.cz 

Populární hodnocení

15.1.2023

2

Vaření má pravidla....a když je poznáte bude se vám lépe vařit, i jíst;-)
7.12.2021

2

Nalákalo mě, že se člověk podle knihy má naučit techniky vaření. Spíše jde jen o suché popisy kuchařských technik - vaření, smažení, uzení, pečení atd. To bylo ještě relativně zajímavé. Recepty mě ale příliš nezaujaly a mám pochyby, že bych je jako kuchař začátečník dle popisů zvládl. Autor ty knížky seká, jak Baťa cvičky. Možné méně je někdy více.
Nalákalo mě, že se člověk podle knihy má naučit techniky vaření. Spíše jde jen o suché popisy kuchařských technik - vaření, smažení, uzení, pečení atd. To bylo ještě...
Nalákalo mě, že se člověk podle knihy má naučit techniky vaření. Spíše jde jen o suché popisy kuchařských technik - vaření, smažení, uzení, pečení atd. To bylo ještě relativně zajímavé. Recepty mě ale příliš nezaujaly a mám pochyby, že bych je jako kuchař začátečník dle popisů zvládl. Autor ty knížky seká, jak Baťa cvičky. Možné méně je někdy více.
Číst více

Více od autora:

Zdeněk Pohlreich

Verze vašeho prohlížeče je zastaralá!

a může vykazovat chyby v průběhu nákupu či v samotném zobrazení.
Pro nerušený nákup aktualizujte váš prohlížeč na nejnovější verzi nebo zvolte jiný prohlížeč.

Otevřít v Microsoft Edge Přesto pokračovat