Objednávka

Nakládáme zeleninu

Nakládáme zeleninu
E-kniha

90 % (6 Hodnocení)

Nakládáme zeleninu

90 % (6 Hodnocení)

E-kniha - pdf, epub, mobi

rok vydání 2016

Ihned ke stažení

Podrobnosti

  • Nakladatel
  • Kategorie
  • Formát
    • pdf, epub, mobi
  • Věkový limit
    • 0
  • Jazyk
    • čeština
  • Počet stránek
    • 120
  • Délka ukázky
    • 16 %
  • ISBN epub
    • 978-80-271-9314-1
  • ISBN pdf
    • 978-80-271-9313-4

O knize

Bakterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a minerálů. Navíc dochází k vytvoření aromat, která vám jiné metody nedopřejí. Přesvědčete se o tom sami tím, že vyzkoušíte postupy a recepty uvedené v této knize, jejíž obrazový doprovod chuť na vlastní výrobu určitě hodně...
Bakterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a minerálů. Navíc dochází k vytvoření aromat, která vám jiné metody nedopřejí. Přesvědčete se o tom sami tím, že vyzkoušíte postupy a recepty uvedené v této knize, jejíž obrazový doprovod chuť na vlastní výrobu určitě hodně povzbudí. Autorka...
Bakterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a minerálů. Navíc dochází k vytvoření aromat, která vám jiné metody nedopřejí. Přesvědčete se o tom sami tím, že vyzkoušíte postupy a recepty uvedené v této knize, jejíž obrazový doprovod chuť na vlastní výrobu určitě hodně povzbudí. Autorka nepopisuje exotické pokrmy, jejím cílem je naopak představit vyzkoušené tradiční i novější jednoduché metody a poznatky biologické konzervace zeleniny. Přitom, jak dosvědčuje velké množství receptů v této knize, nakládat nemusíte jen zelí, jak se řada lidí mylně domnívá, nýbrž téměř všechny druhy zeleniny. Po celý rok budete tak mít k dispozici bohatý, navíc velmi levný a na přípravu snadný zdroj vitaminů, enzymů a dalších cenných látek, navíc v chutné, příjemně aromatické podobě.

Hodnocení z největšího nezávislého čtenářského portálu

Ve spolupráci s Databazeknih.cz

90%

(6 Hodnocení)

Online knihkupectví Palmknihy vám jako jediný e-shop přináší nezávislé čtenářské recenze a hodnocení oblíbeného portálu Databazeknih.cz 

Populární hodnocení

16.5.2022
Při půjčení knihy jsem si nevšimla podtitulu, tak jsem doma přemýšlela, jestli jí vůbec otevřít. Pak mě to uchvátilo, ale nakonec při čtení receptů a prohlížení obrázků mě to zase odradilo, toto asi není chuť pro mě.
Při půjčení knihy jsem si nevšimla podtitulu, tak jsem doma přemýšlela, jestli jí vůbec otevřít. Pak mě to uchvátilo, ale nakonec při čtení receptů a prohlížení...
Při půjčení knihy jsem si nevšimla podtitulu, tak jsem doma přemýšlela, jestli jí vůbec otevřít. Pak mě to uchvátilo, ale nakonec při čtení receptů a prohlížení obrázků mě to zase odradilo, toto asi není chuť pro mě.
Číst více
26.8.2022
Super kniha pro milovníky kvašené zeleniny. Nebo pro ty, kdo chtějí začít. Je velmi prakticky vyřešená, dozvíte se teorii a historii kvašení, které národy čím přispěly a pak následují recepty, druhy zeleniny ke kvašení, na co dát pozor, jak kvašené potraviny uchovat, aby si zachovaly hodnotu. Já jsem kromě jiného pochopila, kde dělám chybu při kvašení okurek, že nechutnají jako od maminky. Moje děti...
Super kniha pro milovníky kvašené zeleniny. Nebo pro ty, kdo chtějí začít. Je velmi prakticky vyřešená, dozvíte se teorii a historii kvašení, které národy čím...
Super kniha pro milovníky kvašené zeleniny. Nebo pro ty, kdo chtějí začít. Je velmi prakticky vyřešená, dozvíte se teorii a historii kvašení, které národy čím přispěly a pak následují recepty, druhy zeleniny ke kvašení, na co dát pozor, jak kvašené potraviny uchovat, aby si zachovaly hodnotu. Já jsem kromě jiného pochopila, kde dělám chybu při kvašení okurek, že nechutnají jako od maminky. Moje děti obdivují Japonsko, chtějí ochutnat kimči, i to jsem tu nalezla. S touto knihou jsem neprohloupila.
Číst více Číst více

Více od autora:

Claudia Lorenz-Ladener

Verze vašeho prohlížeče je zastaralá!

a může vykazovat chyby v průběhu nákupu či v samotném zobrazení.
Pro nerušený nákup aktualizujte váš prohlížeč na nejnovější verzi nebo zvolte jiný prohlížeč.

Otevřít v Microsoft Edge Přesto pokračovat