Česká kuchyně za dob nedostatku

Čeněk Zíbrt

121 Kč

Žánr: Biologie
Počet stran: 212
Nakladatel: Dauphin
Jazyk: Český
Dostupný formát: epub, pdf, mobi
Vaření z lokálních, původních zdrojů, s prázdnou kapsou a hlavou plnou ideálů se znovu dostává ke slovu, a s ním i tato kniha.
Desítky receptů pro všechny zájemce o kuchyni nouze aneb kterak lze z lišejníků, bukvic, hlemýžďů a žab vyžíti. V době trvající krize recepty stále aktuální. Potěší však i zbohatlické gurmány u moderních sporáků či alternativní zdravoživotnístylohledače, kteří mohou společně experimentovat s netradičními bylinami a surovinami. Jedná se tak o první kuchařskou knihu budující stálý sociální smír.
Redigoval, úvodním slovem a patřičnými vysvětlivkami vybavili Viktor Faktor a Jiří Sádlo.


Uživatelské recenze

Pro vložení uživatelské recenze se musíte přihlásit